<-- Palaa takaisin

26.11.2021Syyskokouksen pöytäkirja


Kerhon syyskokouksen 24.11.2021 pöytäkirja liitteineen löytyy täältä.

24.11.2021OSC kerhovaatteiden verkkokauppa


Tervehdys OSC:n jäsen ja sen kaverit!
OSC on avannut kerhovaatteille verkkokaupan. Ajatuksena on tuoda kaikille, niin uusille kuin vanhoille jäsenille, reaaliaikainen mahdollisuus hankkia kerhovaatteita joko itselleen tai lahjaksi - kotiin toimitettuna. Verkkokaupan avulla selätetään samalla monet logistiset haasteet, kuten yhteistilaukset, joiden hoitaminen on kokonaisuudessaan melkoinen spektaakkeli. Sen verran kuvasto on kesken, että huppareihin saatavasta isosta selkälogosta ei vielä ole esittää kuvaa, mutta huoli pois, sellainen tulee näytille. Vaatteet ovat keskiviikkona 24.11 kerholla valmiina sovitettavaksesi ennen syyskokousta. Verkkosivuilla esitetyt tuotteet perustuvat olemassa olevaan graafiseen ohjeistukseemme, mutta esimerkiksi eri värejä voidaan lisätä valikoimiin jos porukalla sellainen tahto on. Verkkokauppaa ylläpitää kumppanimme PainatusÄxä.

Kaikenlainen palaute aiheesta on tervetullutta, mieluiten kerhon palautepostin kautta https://jasen.ouluskydivecenter.fi/jasenille/palaute/

Tässä linkki verkkokauppaan.
https://shop.painatusaxa.fi/seuratuotteet/oulu-skydive-center/c/10115/

Linkki lisätään myös kerhon nettisivuille lähiaikoina.

Hallituksen puolesta
Visuri

16.11.2021Marraskuun tiedote


Marraskuun tiedote on luettavissa täältä.

16.11.2021Syyskokouskutsu 2021


KUTSU Oulu Skydive Center ry:n syyskokoukseen

Aika: keskiviikko 24.11.2021, klo 18:00

Paikka: Oulu Skydive Center ry:n toimitilat, Oulunsalo

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä valitaan varapuheenjohtaja toimintavuodelle 2022 eronneen tilalle. Katso tarkemmin kokouksen esityslistasta.

Kokousmateriaalia löytyy tästä linkistä.

Tervetuloa osallistumaan kokoukseen!
Oulu Skydive Center ry:n Hallitus

01.09.2021Syyskuun tiedote


Syyskuun tiedote on luettavissa täältä.

26.08.2021Pusikkoa nurin


Niemennokkaan (pusikko tuulipussin kohdalla) näytettiin raivaussahaa. Paikka on tällä hetkellä siis raivio, kuoppa, jossa vettä pohjalla eikä siten kelpaa laskeutumiseen. Tämä kaikille tiedoksi, mesut informoinevat oppilaat ja kelpparit toisiaan.

Lisäksi alueen reunoja oli jo aikaisemmin raivattu. Ennen maanpinnan tasoitusta on siellä nyt epätaisia kohtia sellaisella alueella (myös nurmikolla), johon näyttäisi voivan laskeutua. Ts. kannattaa ihan jokaisen käydä ennen seuraavaa hyppyä alkuverryttelyksi tutustumassa laskeutumisalueeseen, varsinkin tuulipussista "kaupunkiin päin".