<-- Palaa takaisin

14.06.2021Meluvalituksista


Ainakin Forum24 yleisönosastolla on ollut kirjoituksia lentomelusta.
Jos vastaat kerholla puhelimeen ja joku haluaa antaa palautetta lentomelusta, niin toimi sitä varten tehdyn ohjeistuksen mukaan.

Vastaava laminoituna löytyy kerholta. Kannattaa tutustua varalta jo etukäteen.

14.06.2021Kerhorakennuksen ulkoverhoustalkoot


Mories!

Kesäkuun tiedotteessa jo kerrottiinkin, että aloitamme kerhorakennuksen ulkoverhouksen päivityksen. Verhouksesta tulee samannäköinen kuin saunarakennuksessa jo on.

Talkoot aloitamme lauantaina 19. kesäkuuta kello 10.
Talkooväelle tarjotaan ruoka ja virvokkeita, sauna on lämmin joka päivä.

Talkoot alkavat nykyisen lautaverhouksen purkamisella, jonka jälkeen uusi verhous sitten asennetaan ja maalataan. Materiaalit toimitetaan kerholle loppuviikolla.

Kuten saunarakennusen talkoissa, homma on sitä hauskempaa&sujuvampaa mitä useampi käsipari meitä siihen osallistuu eli kaikki jäsenet ovat tervetulleita talkoilemaan!

Jokaiselle löytyy tehtävää kykyjensä mukaan. Maalaushommaa on jo heti alusta alkaen verhouslautojen ponttien maalauksessa.
Jos itseltäsi löytyy suojaimia (suojalasit, turvakengät) otathan ne mukaasi. Kerholta löytyy silti jonkin verran suojalaseja ja työhanskoja, jos itselläsi ei satu olemaan.

Työkalujen tarpeesta ilmoittelen lähempänä, telineitä, kompuraa, naulainta ja sahaa kuitenkin tarvitaan, verhouksen purkuun sorkkarautaa.

Kerhon piha

Kerhon takapihalta on kaadettu reippaasti puita, ja siihen on tulossa vielä jyrsin tasoittamaan kannot pois ja pohjan sileäksi. Tulee siis siisti ja käyttökelpoinen myös siitä alueesta mistä puita on kaadettu! Odotamme jyrsijän käyvän alkuviikolla, lisäksi myös laskeutumisalueen nurmi leikataan tällä viikolla.

Talkoot eivät aiheuta hyppytoimintan muutoksia vaan hypäntä jatkuu normaalisti kuten toimintakalenteriin merkitty.
Nähhään kerholla!

OSC hallituksen puolesta

Visuri

13.06.2021Kesäkuun tiedote


Kesäkuun tiedote on saapunut sähköpostilaatikkoihinne 11.6.

Se on myös luettavissa tästä linkistä.

02.06.2021Canopy Weekend, kupukuviokurssi 4.-6.6.


Nyt on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan kupukuviohyppäämistä Oulunsalon taivaalla Pasi Pirttikosken koutsaamana. Pasi tuo mukanaan tarvittavat varjot ja hyppää kurssilaisten kanssa 1on1 hyppyjä 2500m korkeudesta. Yhden hypyn hinta on 43€. Voit osallistua kurssille, mikäli pystyt hyppäämään noin 1,2-1,3 siipikuormalla.

Teoriaosuus käydään perjantaina kerholla klo 17.00, ja hypyt suoritetaan lauantain sekä sunnuntain aikana. Teoriaosuuteen ovat kaikki tervetulleita.
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/oRTXmX4uAn514J4DA

Käykäähän lukemassa Pasin lajiesittely 🙂

24.05.2021Swoop-koulun ilmoittautuminen on auki!


Swoop-koulun ilmoittautuminen on auki!
https://forms.gle/zUBMzAgmbhm6C2xt7

24.05.2021Kanttiinin terveisiä


Kanttiinia on nyt uudistettu, ja tuotteet löytyy kerholta. Tarkoituksena on ollut, ettei kerholle tarvi enää tulla kaupan kautta. Täältä löytyy evästä monenlaiseen tarpeeseen ja edullisesti. Valikoimaa voidaan täydentää toiveiden mukaan.

Karkkien ja limsojen lisäksi löytyy nyt myös terveellisiä vaihtoehtoja. Pakastimesta löytyy myös kasvisruokaa ja vege jäätelöitä.

Kausikahvi on 30€ ja sen voi maksaa kerholla käteisellä.

t. Anna N.22.05.2021Canopy Weekend, Koutsiesittely


Canopy Weekend 4.-6.6.2021

Canopy Weekendin aikana keskitytään kuvunkäsittelyyn. Viikonlopun aikana on mahdollisuus osallistua Juho Mäntylän swooppi kouluun.

Koutsiesittely: Juho Mäntylä
Juho aloitti hyppäämisen 24-vuotiaana Alavuden ilmailukerholla. Ensimmäisen vuoden jälkeen taskussa oli lisenssi ja 39 hyppyä. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin hän on pl-hyppymestari sekä tandemhyppymestari, hyppyjäkin on kertynyt 1500. Alavus on edelleen Juhon kotikerho.

Swooppaamisen harjoittelun Juho aloitti jo sadan hypyn herona, mutta innostui siitä kunnolla 2014 ostettuaan uuden kuvun ja käytyään swoop-koulun. Nyt Juho on yksi suomen parhaista swooppareista. Vuoden 2018 SM-kisoista kotiutui vaatimattomasti neljä kultamitalia: pituus, tarkkuus, nopeus ja overall. Hän on myös tehnyt Suomen ennätykset pituudessa ja nopeudessa. Palkintosijoille Juho pääsi kaikissa lajeissa myös vuonna 2019. Meriitiksi vielä mainittakoon Härmän laulukilpailun lasten luokan voitto vuonna 1994.

Nyt meillä on etuoikeus saada Juho pitämään swoop-koulua Ouluun, juuri hänen hyppyuransa 10-vuotisjuhlapäivän kynnyksellä. Ties mitä tähtiä tällä kurssilla syntyy. Ilmoittautuminen avataan pian – stay tuned!

21.05.2021Koronaohjeistukseen päivitystä


Korona tilanne on helpottanut sen verran, että emme enää edellytä käyttämään maskia kerhon tiloissa. Toki maskia saa halutessaan käyttää, etenkin jos turvavälejä ei voi ylläpitää. Esim. Lentokoneessa olisi hyvä pitää vaikka tuubihuivia. Muistetaan edelleen, että tullaan VAIN terveenä kerholle, pestään käsiä ja/tai käytetään käsidesiä.
Korona ohjeistus

18.05.2021Laskeutumisalueen raivausta


Kuvat kertonevat kaiken tarvittavan!14.05.2021EKO on saapunut Ouluun!