Vierailevat hyppääjät

Tervetuloa hyppäämään Oulu Skydive Centerissä!

Lisenssihyppääjien ja oppilaiden pitää olla OSC:n jäseniä normaalissa hyppytoiminnassa. Vierailevalle itsenäiselle lisenssihyppääjälle riittää, että on jonkin suomalaisen hyppy-yhdistyksen, Suomen Ilmailuliitto ry:n tai ulkomaisen harrasteilmailuyhteisön jäsen; vierailukertojen pitää kuitenkin hallituksen päätöksen mukaisesti olla marginaalista (korkeintaan 6 kertaa kalenterivuodessa) toimintaamme nähden.

Ohje jäseneksi liittymiseksi on tässä. Tutustu jo etukäteen Hyppytoiminnan ohjeeseen, Turvallisuuden hallintajärjestelmään ja katso myös ilmakuva. Turvallisuuspäällikön kansion sisällysluettelon (sisältää linkin materiaaleihin) löydät täältä.

Koneidemme NCO-listat:

NCO-tarkistuslistat OH-CVE

NCO-tarkistuslistat OH-EKO

Toiminta kahdella koneella:

Toimintaohjeet kahdelle koneelle EFOU

Vierailevan lisenssihyppääjän tulee täyttää Waiver, esittää voimassa oleva SIL ry:n lisenssi, hyppypäiväkirja, laskuvarjokokonaisuus varjokirjoineen sekä henkilöllisyystodistus OSC:n kalustohenkilölle, hyppymestarille tai turvallisuuspäällikölle ennen ilmoittautumistaan hyppäämään. Hypyt maksetaan pankkikortilla tai verkkopankkitunnuksella. Maksuun lisätään 2 eur käsittelykuluja hyppypäivää tai leiriä kohti. Hyppyhinnat ovat samat kuin OSC:n hyppääjille.

Oppilaiden tulee olla etukäteen yhteydessä OSC:n koulutuspäällikköön: Jarkko Orava
045 113 2367 kp(ät)ouluskydivecenter.fi

Onko hyppytoimintaa? - katso hyppytoimintakalenteristamme!

Miten löydän perille? - katso yhteystiedot!

Fill in a waiver in English.