Oulu Skydive Center ry

Oulu Skydive Center on yksi Suomen vanhimmista ja kokeneimmista laskuvarjokerhoista. Kerhomme on perustettu vuonna 1969. Vuosittain hyppäämme noin 4000 hyppyä ja koulutamme kursseilla yli 100 henkilöä. Kerhossamme on vuoden lopussa yli 350 jäsentä.

Joulukuussa 2018 Oulun Laskuvarjokerho ja Skydive Oulu yhdistyivät, toiminta jatkuu entisen Oulun Laskuvarjokerhon tiloissa. Käytössämme on kaksi C-182 lentokonetta.

Oulu Skydive Center toimii Oulunsalon lentokentällä (150 metriä ennen lentoasemaa risteys oikealle), jossa meillä on omat toimitilat. Kerhon tiloissa on sekä koulutustilat, kaluston säilytys- ja korjaustilat, laskuvarjojen pakkaustilat että kanttiini. Pihalla on sauna ja viihtyisä grillikatos, jossa on mukava viettää iltaa ja paistaa vaikka lättyjä tai makkaraa.

Kerhon toiminta on erittäin aktiivista. Toimintakausi kestää alkukeväästä loppusyksyyn. Vain sydäntalvella pidämme muutaman kuukauden pituisen tauon hyppäämisestä. Juhannuksena kerhon koko kalusto lähtee jonnekin päin maakuntaa, neljä päivää kestävälle kesäleirille.